wisdom

Utlysningar

Här listar vi aktuella utlysningar

FORSKNINGSBIDRAG

Detta bidrag vänder sig till forskning på högre nivå. Vi vill ha ett arbete kring relationen mellan kost och hälsa. Det är en brett urval av ämnen som sökanden i samråd med sitt lärosäte får bestämma. En sammanställning av befintliga rapporter förväntas för publikation.

Sista ansökningsdag: 2014-11-30 Klicka här för mer information


PROJEKTBIDRAG

Detta bidrag vänder sig till gymnasieelever som arbetar med skolprojekt eller har ett individuellt projekt på gång och söker mindre bidrag. Du kanske drömmer om att bli läkare och vill undersöka kemiska omsättningar i kroppen vid användande av kosttillskott. En sammanställning av dina rapporter kan komma att publiceras i vårt arkiv. Vi utlyser ett bidrag för ett projektarbete i något av de naturvetenskapliga ämnena på gymnasial nivå.

Sista ansökningsdag: 2014-10-30 Klicka här för mer information


FORSKNINGSBIDRAG

Detta bidrag vänder sig till forskning på högre nivå. Vi vill ha ett arbete kring relationen mellan träning och hälsa. Det är en brett urval av ämnen som sökanden i samråd med sitt lärosäte får bestämma. En sammanställning av befintliga rapporter förväntas för publikation.

Sista ansökningsdag: 2014-11-30 Klicka här för mer information


ENTREPRENÖRSBIDRAG

Detta bidrag vänder sig till entreprenörer verksamma för projekt som främjar våra mål. Kanske är du en driven egenföretagare som vill satsa på att utveckla produkter som hjälper dina medmänniskor i deras strävan efter god hälsa i form av träningsredskap? Vi utlyser ett bidrag i år för entreprenörer från hela landet.

Sista ansökningsdag: 2014-11-30 Klicka här för mer information


PROJEKTBIDRAG

Detta bidrag vänder sig till gymnasieelever som arbetar med skolprojekt eller har ett individuellt projekt på gång och söker mindre bidrag. Du kanske idrottar på egen hand och vill undersöka hur viktig frukosten är för en hälsosam diet. En sammanställning av dina rapporter kan komma att publiceras i vårt arkiv. Vi utlyser ett bidrag för ett projektarbete i ämnena idrott och hälsa och specialidrott på gymnasial nivå.

Sista ansökningsdag: 2014-10-30 Klicka här för mer information