wisdom

Om oss

Millennieskiftet bar med sig en ny debatt om de enskildas och gruppens välmående. Idag är det mer aktuellt än någonsin, med debatter över vad vi äter, hur vi tränar och begrepp som vilja, disciplin, strävan, och målsättning har återvänt till vår vardag. Den bästa kombinationen är inte när vi exkluderar ett begrepp från ett annat, utan när vi sätter samman dem till ett nytt begrepp.

Idag presenterar vi detta nya begrepp:


douki-logo

 

Vår vision

Skapa ett varumärke som står för ett sundare liv. Vi vill med detta varumärke uppmärksamma fler människor om den bästa vägen till ett sunt liv. Att träna rätt och äta rätt är bidragande faktorer. Informationen idag är inte tillräckligt hållbar. Vi vill koncentrera information på en plats, och med hjälp av modern forskning kunna utveckla nya idéer och projekt för att få med fler människor.

Ambassadör

När människor visar sitt deltagande för en god livsstil ökar chansen för att andra också deltar. Där av har vi lanserat idén att forma ett stilrent armband som representerar varumärket och vad det står för. Genom att bära detta armband visar du allmänheten att: jag är en ambassadör för douki och jag tror att jag och alla andra kan leva ett sunt och friskt liv.

Vilka är vi?

Vi är en grupp motiverade och drivna människor som känner att det är dags för någon att ta tag i utvecklingen och leda den åt rätt håll.

 

”Den enskildes strävan efter ett friskt och sunt liv, främjar den kollektiva hälsan. Den kollektiva strävan efter välmående bottnar i den enskildes motivation och vilja.”

douki AB